YALOVA / ALTINOVA - Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Lisesi

Tem

BAKANLIĞIMIZIN 2017/16 NOLU GENELGESİNE İSTİNADEN; OKULUMUZ MESLEK ALANINI TANITILMASI, MESLEKİ EĞİTİME YÖNLENDİRME VE REHBERLİK AMACIYLA HAZIRLANAN OKUL TANITIM AFİŞİ İLÇEMİZ GENELİNDEKİ BÜTÜN ORTA OKULLARA DAĞITILMIŞ, OKUL GİRİŞLERİNE ASILMIŞTIR. AYRICA BÜTÜN ORATA OKUL SEKİZİNCİ SINIFTAKİ ÖĞRENCİLERE OKULUMUZU TANIMALARI AMACIYLA EL BROŞÜRÜ HAZIRLANARAK HER ÖĞRENCİYE  OKUL MÜDÜRÜ ERDİNÇ BAKKAL VE MÜDÜR YARDIMCİSİ AZİZ BOZOK TARAFINDAN DAĞITILARAK ÖĞRENCİLERE OKULUMUZU TANITILMASINI SAĞLAMIŞLARDIR.

Haz

OKULUMUZ 9. SINIF MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN ALANA YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR. HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Tem

OKULUMUZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ WEB TASARIMI DALINDAN MEZUN OLAN 8 ÖĞRENCİMİZİN 5 TANESİ YGS PUAN BARAJINDAN GEÇEREK ALANLARINDA YÜKSEK OKULA GİTMEK İÇİN TERCİH YAPABİLECEKLERDİR.BİR  ÖĞRENCİMİZ İSE LYS SONUCUNA GÖRE TERCİH YAPABİLECEKTİR.

May

OKULUMUZ DA 2017 YILINDA TÜBİTAK BİLİM FURAI YAPILDI. FUAR 24 MAYIS 2017 TARİHİNDE OKULUMUZ DA YAPILDI. FUARA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI HASAN ZAFER, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZEKİ SİTAR, ŞUBE MÜDÜRLERİ ABDULHALİK KÖSE, ÇETİN ÖRS, DAİRE AMİRLERİ, OKUL MÜDÜRLERİ, VELİLER ÖĞRENCİLER VE  ÖĞRETMENLER KATILDI.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE YAPTIKLARI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ.

May

OKULUMUZ 2017 YILI MEZUNLARINI TÖRENLE UĞURLADIK. TÖREN 20 MAYIS 2017 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILDI. TÖREN OKULUMUZ BAHÇESİNDE YAPILDI. OKULUMUZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI WEB TASARIMI DALINDAN 8 ÖĞRENCİMİZ TÖRENLE UĞURLADIK.TÖRENE ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI DR. METİN ORAL, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZEKİ SİTAR, DAİRE AMİRLERİ ÖĞRETMELER ESKİ MEZUNLAR, ÖĞRENCİLER VE VELİLER KATILDI. TÖRENDEN SONRA MİSAFİRLERE MEZUNLAR ADINA PİLAV İKRAM EDİLDİ VE MÜZİK EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENDİ.