YALOVA / ALTINOVA - Altınova Bülent Özyürük Çok Programlı Lisesi

Tem

BAKANLIĞIMIZIN 2017/16 NOLU GENELGESİNE İSTİNADEN; OKULUMUZ MESLEK ALANINI TANITILMASI, MESLEKİ EĞİTİME YÖNLENDİRME VE REHBERLİK AMACIYLA HAZIRLANAN OKUL TANITIM AFİŞİ İLÇEMİZ GENELİNDEKİ BÜTÜN ORTA OKULLARA DAĞITILMIŞ, OKUL GİRİŞLERİNE ASILMIŞTIR. AYRICA BÜTÜN ORATA OKUL SEKİZİNCİ SINIFTAKİ ÖĞRENCİLERE OKULUMUZU TANIMALARI AMACIYLA EL BROŞÜRÜ HAZIRLANARAK HER ÖĞRENCİYE  OKUL MÜDÜRÜ ERDİNÇ BAKKAL VE MÜDÜR YARDIMCİSİ AZİZ BOZOK TARAFINDAN DAĞITILARAK ÖĞRENCİLERE OKULUMUZU TANITILMASINI SAĞLAMIŞLARDIR.

Haz

OKULUMUZ 9. SINIF MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN ALANA YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR. HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Tem

OKULUMUZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ WEB TASARIMI DALINDAN MEZUN OLAN 8 ÖĞRENCİMİZİN 5 TANESİ YGS PUAN BARAJINDAN GEÇEREK ALANLARINDA YÜKSEK OKULA GİTMEK İÇİN TERCİH YAPABİLECEKLERDİR.BİR  ÖĞRENCİMİZ İSE LYS SONUCUNA GÖRE TERCİH YAPABİLECEKTİR.

Haz

OKULUMUZ İDARECİ, ÖĞRETMEN VE AİLELERİ İLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ. KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ DA 2017 YILINDA TÜBİTAK BİLİM FURAI YAPILDI. FUAR 24 MAYIS 2017 TARİHİNDE OKULUMUZ DA YAPILDI. FUARA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI HASAN ZAFER, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZEKİ SİTAR, ŞUBE MÜDÜRLERİ ABDULHALİK KÖSE, ÇETİN ÖRS, DAİRE AMİRLERİ, OKUL MÜDÜRLERİ, VELİLER ÖĞRENCİLER VE  ÖĞRETMENLER KATILDI.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE YAPTIKLARI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ.

May

OKULUMUZ 2017 YILI MEZUNLARINI TÖRENLE UĞURLADIK. TÖREN 20 MAYIS 2017 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILDI. TÖREN OKULUMUZ BAHÇESİNDE YAPILDI. OKULUMUZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI WEB TASARIMI DALINDAN 8 ÖĞRENCİMİZ TÖRENLE UĞURLADIK.TÖRENE ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI DR. METİN ORAL, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZEKİ SİTAR, DAİRE AMİRLERİ ÖĞRETMELER ESKİ MEZUNLAR, ÖĞRENCİLER VE VELİLER KATILDI. TÖRENDEN SONRA MİSAFİRLERE MEZUNLAR ADINA PİLAV İKRAM EDİLDİ VE MÜZİK EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENDİ.

Nis

ALTINOVA BELEDİYESİ TARAFINDAN OKULUMUZA YAPILAN SPOR MALZEMELERİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMI İÇİN HİZMETLERİNE SUNULMUŞTUR.KATKI VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI ALTINOVA BELEDİYESİ NE ÖĞRENCİLERİMİZ VE OKULUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Mrt

18 MART ŞEHİTLER HAFTASI DOLAYISI İLE İLÇE DE YAPILAN EKİNLİKLER ÇERÇEVESİNDE, ALTINOVA DAKİ OKULLARIN TAMAMMI TAVŞANLI BELDEMİZDE BULUNAN KURTULUŞ SAVAŞI ŞEHİTLERİNİ ZİYARET ETTİLER. OKULUMUZ İDERECİ VE ÖĞRETMELERİ İLE ÖĞRENCİLERİ DE 15/03/2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ ŞEHİTLİK ZİYARETİ YAPILAR.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIZLA BERABER KUTLADIK.

Mrt

YALOVA İLİNDE YAPILAN LİSELİ GENÇLER B KATAEGORİSNDE YAPILAN BOKS MÜSABAKALARINDA, OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİDEN 57 KG DA ANIL KARAKAYA,60 KG DA YUSUF BİÇER KİLOLARINDA YALOVA ŞAMPİYONU OLMUŞLARADIR. BUNDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARI TAKDİM EDİLMİŞ OLUP; ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARINI BÖLGE MÜSABAKALARIN DA DA SÜRDÜRMELERİNİ DİLİYORUZ.

Şbt

İLÇEMİZE YENİ ATATNAN ALTINOVA KAYMAKAMI SAYIN ZAFER ENGİN OKULUMUZU ZİYARET EDEREK OKULUMUZ İLE İLGLİ BİLGİLER ALDI. ZİYARETE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ZEKİ SİTAR DA KATIDI. KAYMAKAM ZAFER ENGİN OKUL MÜDÜRÜ ERDİNÇ BAKKAL DAN OKUL İLE İLGLİ BİLGİLER ALDI. OKULUN BİRİMLRİ GEZİLDİ SINIFLAR ZİYARET EDİLDİ ÖĞRENCİLERLE SOHBET EDİLDİ. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN BİR İSTEKLERİ OLUP OLMADIĞI SORULDU. İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ZAFER ENGİN NİN NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUKLARINI VE TEŞEKKÜR ETTİKLERİNİ OKUL MÜDÜRÜ ERDİNÇ BAKKAL BELİRTTİ.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ YALOVA İLİNDE YAPILAN GENÇLER  SERBEST GÜREŞ MÜSABAKALRINDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ. ÖĞRENCİMİZ İBRAHİM BEŞKANAT VE MUHAMMED RIZA KOPUZ KİLOLARINDA YALOVA ŞAMPİYONU OLDULAR. ÖĞRENCİMİZ ÖZCAN GÜNGÖR KİLOSUNDA İKİNCİ, ÖĞRENCİLERİMİZ SALİH ZEHİR VE RECEP TURAN KARAYANIK ÜÇÜNCÜ OLARAK YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜLER. ÖĞRENCİLERMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ  VE BÖLGEDE YAPILACAK MÜSABAKALARDA AYNI BAŞARIYI YAKALAMALARINI TEMENNİ EDİYORUZ. TEŞEKKÜRLER GENÇLER.